producer en studio technicus Jan Pronk in actie
producer en studio technicus Jan Pronk in actie Archief Jan Pronk

Gratis workshopserie over thuis muziek opnemen bij Brandstof

8 februari 2021 om 16:39 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

SOEST - Donderdag 18 februari gaat een online workshopserie van start over “homerecording”, oftewel het opnemen van muziek met middelen die je vaak al in huis hebt. In de driedelige serie, gericht op jongeren tussen de 12 en 20 jaar oud uit Soest e.o., neemt geluidstechnicus en producer Jan Pronk de deelnemers mee in het proces van muzikaal idee tot geluidsopname. Jongeren zijn vanaf 20.30u welkom in de interactieve ZOOM sessie op https://ditisbrandstof.com/zoom.

Omdat bij elkaar komen momenteel wordt ontmoedigt zit ook samen muziek maken er voorlopig niet in. Toch kan er vaak meer dan je denkt. Ook op afstand is het namelijk mogelijk samen muziek te maken en deze muziek zelfs vast te leggen. De middelen die je daarvoor nodig hebt heb je vaak al in huis of zijn met een bescheiden investering in huis te halen. Deze workshops gaan je daarbij helpen.

Jan Pronk werkte als producer en studio-technicus voor en met artiesten als BLØF, Ilse de Lange, Hans Dulfer, Harry Sacksioni en Kinderen voor kinderen. Tegenwoordig is Jan eigenaar en huis technicus van de TCC Studios in Veenendaal.

Deze workshop serie wordt georganiseerd door Brandstof; door middel van maandelijkse workshop en jamsessie avonden laat Brandstof jongeren tussen de 12 en 20 jaar ervaren hoe het is om samen muziek te maken. Brandstof biedt de jongeren een podium en helpt ze ook verder in hun muziekcarrie`re dankzij de professionele begeleiding van bandcoaches, workshopleiders en muzikanten. Vanwege de corona maatregelen vinden de activiteiten van Brandstof voorlopig uitsluitend online plaats.

Jongeren zijn op donderdag 18 februari 2021 vanaf 20.30u welkom in de ZOOM sessie op https://ditisbrandstof.com/zoom. Deelname is GRATIS en van tevoren aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kun je terecht op https://ditisbrandstof.com of kun je mailen naar info@ditisbrandstof.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie