Een deel van de filmcrew in de Laanstraat.
Een deel van de filmcrew in de Laanstraat. Baarnsche Courant

Opname Oogappels in de Laanstraat

25 januari 2021 om 16:00 Overig

BAARN De Laanstraat werd zondag een paar keer afgesloten voor Ramsey Nasr. De acteur was in Baarn voor opnames van de populaire serie Oogappels. Gedraaid werd in en rond boekhandel Den Boer.

Medewerkers van de filmcrew vroegen geregeld aan wandelaars in de winkelstraat om even te stoppen en te wachten, zodat de camera’s konden draaien. De meeste inwoners vonden het geen probleem en probeerden een glimp op te vangen van de acteur die onlangs Ischa Meijer speelde in de tv serie I.M.

In Baarn werden opnamen gemaakt voor een derde serie Oogappels. Voor enkele scenes werd uren gedraaid door een crew van wel twintig mensen.

Schoolbestuurder Bart Sonnenberg kwam ook even een kijkje nemen. Hij stelde zondag de Amalia Astroschool, pal naast de boekhandel, ter beschikking aan de filmcrew. Daar konden de acteurs worden geschminkt en kon de filmcrew weer een beetje opwarmen. Het is niet bekend wanneer de Baarnse scenes worden uitgezonden.

Oogappels volgt vier ouderparen die hun puberkinderen opvoeden. Alle thema’s zoals social media, stress, merkkleding, seks en drugs komen aan de orde. De maatschappelijke druk op ouders om hun kinderen perfect op te voeden is voor velen herkenbaar. Ramsey Nasr speelt Erik, één van de vaders. De serie wordt opgenomen in en rondom Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie