Paul Dirksen (links) en Patrick van Spankeren anticiperen op de mogelijkheden in de snel groeiende energiemarkt.
Paul Dirksen (links) en Patrick van Spankeren anticiperen op de mogelijkheden in de snel groeiende energiemarkt. Peter Beijer
Advertorial

Solar Evolution duurzame energie

20 januari 2021 om 14:27 Zakelijk

BAARN/EEMNES Door het maatschappelijke belang van duurzame energie stijgt de vraag naar zonnepanelen. Solar Evolution, gevestigd aan bedrijventerrein Eemweg, is totaalleverancier van zonnepanelen, laadpalen en opslag van opgewekte energie.

Solar Evolution is begin 2019 opgericht door Paul Dirksen en Patrick van Spankeren. Paul: ,,Wij werkten al in de branche en zagen mogelijkheden in de markt van duurzame energie. Wij constateerden dat er weinig vakmensen zijn. Deze branche is nieuw en de kennis voor service en support is dikwijls marginaal. Wij hebben die kennis, de ervaring en dat wordt gewaardeerd door onze klanten.”

WERKEN BIJ SOLAR Patrick van Spankeren vult zijn collega aan: ,,We zijn daarom op zoek naar uitbreiding van ons vierkoppig team. Heb je installatie- of bouwervaring of ben je elektricien niveau 2, 3 of 4, dan hebben wij plek voor jou.”

Paul: ,,De energietransitie voor de komende jaren gaat ons allemaal aan. Wij merken dat mensen behoefte hebben aan goede en efficiënte energieoplossingen. Samen met onze klanten willen wij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland en daarom bieden wij oplossingen die goed zijn voor het milieu èn voor de portemonnee.”

,,Met de Energy Manager leveren wij een compleet systeem voor een gemakkelijke aansturing en optimaal gebruik van de energieopbrengst. Het verbruik wordt inzichtelijk gemaakt, en zo kun je de inkoop van stroom tot een minimum beperken. Het is mogelijk om op basis van je geproduceerde zonne-energie, energieverbruikers en –opslag aan te sturen, om zodoende de eigen zonnestroom optimaal te benutten. Dit kan geheel automatisch, via het instellen van werkingsregels. Er kunnen ook probleemloos andere functies worden toegevoegd, bijvoorbeeld wanneer je een warmtepomp of een stroomopslagsysteem gaat gebruiken.

Klaar zijn voor de energietransitie. Zowel met huis als met auto. Solar Evolution installeert oplaadpunten voor de elektrische auto. Paul: ,,Onze laadpalen zijn geschikt voor zowel de huidige als volgende generatie elektrische auto’s. Bij de aanvraag van een laadpaal gaan wij op bezoek bij de klant. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij de wensen en de mogelijkheden die er op het betreffende adres zijn. Na akkoord op de offerte installeren wij de laadpaal en natuurlijk geven wij een uitgebreide instructie.”

De CO2-uitstoot van het realiseren van duurzame energieproducten wordt slim gecompenseerd legt Patrick uit: ,,Via de organisatie ‘Trees for All’ planten wij bomen. De bossen van Trees for All worden duurzaam beheerd. In de buitenlandse bosprojecten wordt samengewerkt met de lokale bevolking. Hierdoor wordt het inkomen van boeren verbeterd en worden tropische bossen hersteld.” Paul: ,,Bovendien zorgt de lange levensduur van onze producten ervoor dat de CO2-afdruk minimaliseert. Zo wordt er aan twee kanten gecompenseerd.”

CONTACT Meer informatie over de producten en dienstverlening en sollicitaties voor een leuke job bij dit moderne bedrijf is mogelijk via onderstaande contactgegevens. Solar Evolution, Eemweg 31-25, Eemnes, 035-7857761, www.solarevolution.nl, info@solarevolution.nl..

Door Peter Beijer

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie