De Botanische Borrel Box van de Wintertuin Experience
De Botanische Borrel Box van de Wintertuin Experience Marlouk Koperberg

De Wintertuin presenteert alvast nieuwe botanische borrelkaart

19 januari 2021 om 17:41 Lokaal Deel je nieuws

De horecasluiting heeft veel impact op alle horecabedrijven, zo ook op de Wintertuin in Baarn. Maar ondanks dat er nu geen gasten zijn, staat het team van de Wintertuin niet stil! Een mooie nieuwe menukaart is in de maak, met veel huisgemaakte producten en heerlijkheden van lokale leveranciers. Een knipoog wordt gemaakt naar de geschiedenis van de Wintertuin als Botanische Tuin, met lekkernijen als vijgenbrood en brandnetelkaas. 

Om de menukaart alvast te presenteren, biedt de Wintertuin in het laatste weekend van januari (vrijdag 29 en zaterdag 30 januari) de Botanische Borrel Box aan, in een variant voor volwassenen en één voor kinderen. De Botanische Borrel Box is heel geschikt als aanvulling op de online vrijdagmiddagborrel voor bedrijven en teams óf om in het weekend met je gezin van te kunnen genieten! Bijvoorbeeld in combinatie met een unieke Escape Room voor thuis die het team van de Wintertuin al eerder ontwikkelde.

Wil je meer weten of deze fantastische BorrelBox bestellen? Kijk dan op www.wintertuinexperience.nl voor meer informatie! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie