nijntje beweegdiploma uitreiking aan Thijmen, Roos en Gijs
nijntje beweegdiploma uitreiking aan Thijmen, Roos en Gijs Eigen foto

Eerste nijntje beweegdiploma’s in Baarn

12 januari 2021 om 18:25 Sport Deel je nieuws

Dinsdag 12 januari was het dan eindelijk zover. VITA 2000 heeft 's ochtends de eerst nijntje beweegdiploma’s feestelijk uitgereikt. Juf Marina is met ballonnen en vlaggetjes langs gegaan bij Thijmen, Roos en Gijs om de diploma’s thuis uit te reiken. Dat was niet helemaal zoals het gepland was. Eigenlijk zouden de diploma’s uitgereikt worden tijdens een feestelijke nijntje gymles op dinsdag 15 december. Een zogenoemd beweegfeest waar aan het einde de diploma’s uitgereikt worden. Maar de aangescherpte coronamaatregelen gooiden roet in het eten. Maandagavond 14 december kondigde premier Rutte in de persconferentie aan dat er vanaf middernacht niet meer binnen gesport mocht worden dus het beweegfeest en de uitreiking van de nijntje beweegdiploma’s kon helaas niet doorgaan. Dat was natuurlijk een enorme domper. De kinderen, ouders en de juf hadden zich hier enorm op verheugd.

Aangezien de maatregelen waarschijnlijk verlengd worden en de peuters inmiddels 4 jaar zijn geworden en dus naar school gaan, hebben we het op deze alternatieve, maar niet minder feestelijke manier gedaan. Zo hebben de peuters toch nog een leuke afsluiting van de nijntje gymlessen. In mei hopen we de volgende beweegdiploma’s wel in de les uit te kunnen reiken. Met een beweegfeest!

Lijkt het jou ook leuk om samen met je peuter het nijntje beweegdiploma te halen? Zodra het weer mag kan je een proefles volgen. Je kan een proefles aanvragen via nijntjebeweegdiploma@vita2000.nl. Of kijk voor meer informatie op de website www.vita2000.nl. Meer informatie over het nijntje beweegdiploma vind je op www.dutchgymnastics.nl/beweegdiploma.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie