Afbeelding
Marc Satijn

Gemeente Baarn zoekt stembureauleden

12 januari 2021 om 12:59 Politiek

BAARN De gemeente start een werving voor extra stembureauleden en vraagt iedereen die wil helpen om de verkiezingen zorgvuldig en transparant te laten verlopen, en in ieder geval 18 jaar is, om zich aan te melden.

De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners veilig kunnen stemmen en dat stembureauleden eveneens veilig hun taak kunnen uitvoeren. Inmiddels zijn de stembureaulocaties in de gemeente Baarn bezocht. Daarbij is vastgesteld dat deze voldoen aan de noodzakelijke coronamaatregelen. Per stembureau zullen er deze verkiezingen meer stembureauleden worden benoemd, omdat er op iedere locatie ook een functionaris komt die een gezondheidscheck uitvoert.

,,Om te zorgen dat er op woensdag 17 maart voldoende stembureauleden zijn en de gemeente over voldoende reserveleden beschikt, zodat het stemproces kan worden gewaarborgd, vragen we onze inwoners om zich beschikbaar te stellen als stembureaulid”, aldus de gemeente in een persbericht. 

Geïnteresseerden die vooraf nog vragen hebben, kunnen deze stellen door een mail te sturen naar verkiezingen@baarn.nl. Aanmelden kan via baarn.nl/verkiezingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie