Kerstallenroute, bedankt!

6 januari 2021 om 14:50 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Op de valreep een groot deel van de kerstallenroute gelopen, wat een feest. Er wordt veel aandacht aan de kerstallen gegeven en aan creativiteit geen gebrek. Lego, flessen, barbiepoppen niets is te gek. Uiteraard ook veel meer traditonele kerststallen in allerleig soorten en maten gezien, met vaak sublieme verlichting. Verder bijvoorbeeld nog een gaaf spandoek bij het cantonspark ontdekt en een heuse kerst jukebox! Wellicht door de corona leek de wensengel voller dan andere jaren en mijn wens is dat er volgens jaar nog meer stallen bijkomen.

Ik denk dat de gemeente of winkeliersvereniging dit mooie evenement nog meer moet omarmen. Het kan mijn inziens veel meer publiek trekken, want met name in de winkelstraten viel bijvoorbeeld de deelname tegen. Het is toch gaaf als mensen van heine en verre de kerstallenroute komen bekijken. Meer publiek in de laanstraat en bij bijvoorbeeld foodtrucks lijkt me eind 2021 toch niet verkeerd.

Wellicht is het een idee om een kadobon te geven aan elke deelnemer, uiteraard alleen te besteden bij lokale ondernemers! Neemt niet weg dat de organistatie reeds iets supermoois heeft neergezet, waar vele mensen van genieten. BEDANKT!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie