Zonnepanelen vormen nieuwe energiebronnen.
Zonnepanelen vormen nieuwe energiebronnen. EnergiekBaarn

EnergiekBaarn helpt VvE’s met verduurzamen

3 januari 2021 om 08:23 Economie

BAARN Speciaal voor bestuurders en leden van Baarnse VvE’s, en andere belangstellenden organiseert EnergiekBaarn drie online thema-avonden over verduurzaming voor VvE’s. Mooie gelegenheid om je te oriënteren en alles te vragen wat je wilt weten. De kosten voor deelname (drie avonden) bedragen € 45,- per VvE (onafhankelijk van het aantal deelnemers) en € 45,- pp voor andere belangstellenden. Gratis voor leden van EnergiekBaarn.

Geef je op via contact@energiekbaarn.nl. Je ontvangt daarna per e-mail een bevestiging en een declaratie. Enkele dagen vóór de thema-avond ontvang je een deelname-link en instructies voor het online vergaderprogramma Zoom.

* Donderdag 7 januari 2021 van 19.00 tot 20.15 uur: Webinar Bouwkundige aspecten

Bouwkundig ingenieur N. van Looveren spreekt over de bouwkundige mogelijkheden om een appartementengebouw te verduurzamen. Hoe gaat een bouwkundige quick scan en welke opties kunnen hierbij naar voren komen? Hoe verhouden deze ingrepen zich tot het (meerjaren-)onderhoudsplan? En wat kunnen de ingrepen opleveren aan energiebesparing? Je hoort het in dit webinar. Geef je op via contact@energiekbaarn.nl.

* Donderdag 14 januari 2021 van 19.00 tot 20.15 uur: Webinar verduurzaming en Juridische zaken

Mr. D.N. Reijnders, advocaat bij Van Riet Advocaten, spreekt over de juridische zaken met betrekking tot bouw, isolatie en nieuwe energiebronnen van het VVE-gebouw. Hoe dient de instemming van de VvE eruit te zien? Wanneer komt de notaris in beeld? De aansprakelijkheid voor een lening van de VvE, laadpalen voor de auto’s: al deze onderwerpen komen aan de orde. Geef je op via contact@energiekbaarn.nl.

* Donderdag 21 januari 2021 van 19.00 tot 20.15 uur: Webinar verduurzaming en Financiën

Heleen Plante, Fondsmanager van het Nationaal Warmtefonds, licht je in over alle aspecten van de financiering van de verduurzaming, met speciale aandacht voor subsidies en leningen. Geef je op via contact@energiekbaarn.nl.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie