Wonderland Kinderopvang biedt professionele kinderopvang.
Wonderland Kinderopvang biedt professionele kinderopvang. LILIAN_FOTOGRAFIE

Kinderopvang Baarn wordt Wonderland Kinderopvang

23 december 2020 om 09:55 Onderwijs

BAARN Kinderopvang Baarn heet sinds 15 december Wonderland Kinderopvang. Met een nieuw logo en website.

Kinderopvang Baarn maakt deel uit van de Wonderland Groep, die uit vijf kinderopvangorganisatie merken bestaat. Onderling werken deze al langer samen. Vanaf 15 december is de gehele organisatie overgegaan naar één merknaam en één uitstraling en samen verder gegaan onder de naam: Wonderland Kinderopvang. Door de kracht van elk merk te bundelen, maakt Wonderland zich sterk voor de toekomst. Wonderland heeft in Baarn drie kinderdagverblijven, een peuterspeelzaal en vier bso’s. De vertrouwde opvang die de medewerkers bieden blijft uiteraard hetzelfde. Sommige locaties hebben door de overgang naar één merknaam ook nieuwe namen of een kleine wijziging van naam gekregen.

Wonderland Kinderopvang biedt professionele kinderopvang en heeft in totaal 30 verschillende locaties in Nederland. Daar vind je de kinderdagverblijven (0 tot 4 jaar), peuteropvang (2 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 tot 12 jaar). Iedere locatie heeft zijn eigen karakter, uitstraling, grootte en groepssamenstelling.

Wonderland maakt deel uit van Babilou Family. De Babilou Family vormt een gemeenschap die zich dagelijks in 12 landen vol enthousiasme inzet om de beste kinderopvang aan te bieden. Babilou Family is een van origine Frans familiebedrijf en is opgericht in 2003. Het bedrijf heeft veel kennis en expertise in huis op pedagogisch gebied. Hun kijk op kinderen sluit goed aan op onze kindvisie: ‘Ik geloof in mijzelf, ik leer continu, ik ontdek de wereld’.

www.wonderlandkinderopvang.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie