Volop winterpret in Lage Vuursche.
Volop winterpret in Lage Vuursche. Foto: Caspar Huurdeman

Sneeuwpret in de Kuil van Drakensteyn

27 december 2017 om 22:41 partnercontent

LAGE VUURSCHE - Geen witte kerst dit jaar. Maar daar daar namen de medewerkers van restaurant Buiten in de Kuil geen genoegen mee.

Ze regelden vrachtwagens met sneeuw bij De Uithof in Den Haag en dumpten de bergen met sneeuw tweede kerstdag op de helling bij het horecapaviljoen nabij Kasteel Drakensteijn.

Het was iets minder druk dan vorig jaar (toen was de entree gratis), maar het plezier was er zeker niet minder om. "Erg leuk dit", vindt vader Maurice, die met zijn twee dochters de berg af roetsjt. "Met de echte sneeuw van twee weken terug zat ik in het buitenland en hebben de kids ook veel plezier gehad, maar nu kan ik er zelf ook van genieten", lacht hij. Naast hem wordt er gegild, want daar komt een slee met twee meisjes bijna in botsing met een andere slee.
Na =het sleeën konden de bezoekers zich opwarmen bij het houtvuur met glühwein, chocolademelk en wat lekkers te eten op het overdekte buitenterras. Ook waren er poffertjes, een broodje hotdog met zuurkool, flammkuchen of een kom wintersoep.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie