Dierenarts Bob van Wanderen heeft er zin in.
Dierenarts Bob van Wanderen heeft er zin in.

Dier Medisch Centrum Rosenthal verder als Dierenarts Bob

30 december 2017 om 22:40 partnercontent

BAARN - Dier Medisch Centrum Rosenthal gaat in de toekomst verder als 'Dierenarts Bob'. Dierenarts Bob van Wandelen heeft de praktijk onlangs van Anne Mies Rosenthal overgenomen.

Anne Mies Rosenthal is 12 jaar geleden begonnen met dierenartsenpraktijk Dier Medisch Centrum Rosenthal in Baarn.

In deze 12 jaar is de praktijk uitgegroeid tot een mooie gezelschapsdierenkliniek met veel mogelijkheden op de Nieuw Baarnstraat. Ondanks dat Rosenthal het werk als dierenarts nog erg leuk vindt, heeft ze besloten om te stoppen met de praktijk. Ze wil graag meer tijd doorbrengen met haar zoontje Cornelis. Zij is inmiddels verhuisd naar het noorden van het land en gaat daar bij een aantal verschillende praktijken werken, met name als chiropractor voor dieren.

Van Wandelen is erg blij dat hij de kans heeft gekregen om de praktijk van Anne voort te zetten. Hij is van plan om de service en mogelijkheden van de praktijk verder uit te breiden, samen met zijn assistententeam. De openingstijden zijn ondertussen al verruimd en ook buiten deze tijden is de praktijk bereikbaar voor spoedgevallen. "Mijn doel is een praktijk te hebben die laagdrempelig is voor eigenaren en waar service en zorg voor het dier centraal staan", zo vertelt hij enthousiast.

Door de ruime ervaring die Van Wandelen de afgelopen 12 jaar heeft opgedaan als dierenarts bij verschillende grote praktijken, kan Dierenarts Bob de klant veel bieden. Zo heeft Van Wandelen ruime ervaring opgedaan in de chirurgie (inclusief kijkoperaties) en tandheelkundige behandelingen. Als een van de eerste uitbreidingen voor de behandelingen van dieren heeft Dierenarts Bob per direct de beschikking over geavanceerde laparoscopische apparatuur. Dankzij deze apparatuur worden kijkoperaties uitgevoerd die aanmerkelijk minder belastend en minder pijnlijk zijn voor huisdieren.

De aankomende periode zal de praktijk opnieuw ingericht gaan worden. "Zonder dat de klanten en de dieren daar last van hebben", laat de nieuwe dierenarts weten. In het voorjaar van 2018 zal een trotse Bob van Wandelen iedereen die dat wil de praktijk laten zien tijdens een open dag.

Wie nu al benieuwd is naar Dierenarts Bob kan gerust een keertje langskomen om kennis te maken of kijk voor alle informatie op de website www.dierenartsbob.nl.
Een afspraak maken kan natuurlijk ook via telefoonnummer 035-5429312.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie