Een heel weekend pietenpret.
Een heel weekend pietenpret. Foto: Bob Awick

Verdachte situatie gesignaleerd bij pand Brink 32

29 november 2017 om 16:41 partnercontent

BAARN - Psst…wij hebben verdachte dingen gezien op de Brink 32. Er staat van alles te gebeuren. Er zijn pepernoten gevonden, pietjes gespot en nog meer onverklaarbare dingen. Enig speurwerk heeft ons bij het geheim gebracht. Wij weten wat er gaat gebeuren en ooohhh wat is het leuk. Villa Pietenpret heeft zich in Baarn gevestigd en wel op de Brink 32. We horen dat het een waar feestje gaat worden.

In het sinterklaasweekend kunnen winkelende ouders hun kinderen voor eventjes met een gerust hart achterlaten bij Villa Pietenpret. Terwijl de ouders rustig de inkopen kunnen doen, vermaken de kinderen zich met de leukste spelletjes en knutselwerken, alles geheel in de stijl van de sint natuurlijk. En niet geheel onbelangrijk: het is alleen voor kinderen. Ouders moeten dit feestje helaas aan hun voorbij laten gaan.

Het programma is veelomvattend en heeft voor ieder wat wils. Houd de eventpagina van Villa Pietenpret op Facebook in de gaten voor alle ins & outs over de invulling van deze dagen. Eén ding is zeker, kinderen kunnen lekker aan de slag en worden naar hartenlust vermaakt: van het knutselen van een Zwarte Piet tot aan het versieren van hun eigen taaitaaipop met allerlei zoete lekkernijen. Ook kunnen ze zich verkleden tot goedheiligman in de verkleedhoek of kunnen ze samen met de andere kinderen en de enthousiaste begeleiders van Pure Toddlers & Up spelletjes spelen. Er is genoeg te doen. Als de kinderen naar huis gaan, nemen ze ook nog een leuk aandenken mee.

Villa Pietenpret is een kinderopvang voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar oud. "Uiteraard worden kinderen die wat ouder zijn en graag naar binnen willen niet geweigerd. Kinderen onder de 4 jaar kunnen helaas niet deelnemen vanwege de invulling van het programma en de activiteiten."

Villa Pietenpret is gevestigd op de Brink 32 en is geopend op vrijdag 1 december van 16.00 tot 18.00 uur, zaterdag 2 december van 11.00 tot 14.00 uur en 15.00 tot 17.00 uur en op zondag 3 december van 13.00 tot 16.00 uur. Kinderen kunnen maximaal 2,5 uur in Villa Pietenpret verblijven.

De kosten per kind zijn 7,50 euro. Bezoekers ontvangen in ruil een voucher ter waarde van 7,50 euro die te besteden is bij alle winkeliers in het centrum van Baarn.
Bij binnenkomst ontvangen de kinderen een gekleurd bandje waar ouders hun telefoonnummer en de naam van hun kind op kunnen schrijven. De enthousiaste en gecertificeerde medewerkers van Pure Toddlers & Up hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en opzetten van hoogstaand kinderentertainment.

Kijk voor alle informatie op de Facebookpagina van Centrum Baarn, evenement Villa Pietenpret en blijf de villa volgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie