Afbeelding

Derde fase herinrichting Laanstraat van start

20 maart 2018 om 14:46 partnercontent

BAARN De aannemer is maandag 19 maart gestart met fase 3 van de herinrichting van de Laanstraat. Dat is het deel tussen de doorsteek naar het grote parkeerterrein en drukkerij Bakker Baarn (huisnummer 58).

De winkelstraten van Baarn krijgen een nieuwe look. Zo krijgt Baarn een levendig centrum. Een centrum dat zowel aantrekkelijk is voor inwoners en bezoekers, voor jong en oud. Deze opknapbeurt vindt plaats in fases. Het projectgebied beslaat de Laanstraat en de Brinkstraat. De Laanstraat en het zuidelijk deel van de Brinkstraat worden compleet heringericht en krijgen een nieuwe look.

Om het gebied bereikbaar te houden, gebeurt het werk stapsgewijs. Fase 1 is eind 2017 afgerond, en ook fase 2 is nagenoeg klaar. Maandag 19 maart is de aannemer gestart met fase 3. De gemeente verwacht dat het hele project in november 2018 klaar is.
Door de werkzaamheden te splitsen in deelfasen blijven de panden zo goed mogelijk bereikbaar en wordt de overlast tot een minimum beperkt. In het gebied waar gewerkt wordt, plaatst de aannemer tijdelijk loopschotten.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie