Afbeelding

Elvis Costello en The Analogues op Paleis Soestdijk

1 februari 2018 om 09:05 partnercontent

BAARN - Elvis Costello staat op 5 juli met zijn band The Imposters op het podium van Royal Park Live. Op vrijdag 6 juli staan The Analogues in de tuin van Paleis Soestdijk. Dat werd vandaag bekend gemaakt door de organisatie. De kaartverkoop van de concerten van Elvis Costello en The Analogues start maandag 5 februari om 10:00 uur via www.royalparklive.nl. Voor de Royal Park Live concertreeks werden eerder Jack Johnson en Sting aangekondigd welke inmiddels zijn uitverkocht.

Elvis Costello bracht in zijn omvangrijke carrière van veertig jaar meer dan 32 studio-albums uit. Bekende hits van de Engelsman zijn 'She', 'Good Year For The Roses' en 'Oliver's army'. Eerder stond Elvis Costello op North Sea Jazz en in een uitverkochte Carré. Samen met zijn vaste begeleidingsband The Imposters speelt hij op 5 juli zijn grootste hits.

The Analogues hebben zich ten doel gesteld het latere werk van The Beatles, wat door The Beatles zelf nooit live is gespeeld, alsnog op het podium uit te voeren. Op die manier werden de afgelopen jaren drie Beatles-albums integraal, van begin tot eind, uitgevoerd. Speciaal voor Royal Park Live stellen The Analogues onder de titel 'The Analogues perform The Beatles - Best of the studio years' éénmalig een selectie samen met hoogtepunten van de legendarische Beatles-albums Revolver, Magical Mystery Tour, Sgt Pepper, The White Album, Abbey Road en Let It Be. In een grote bezetting met blazers en strijkers en met het originele, analoge instrumentarium. De afgelopen jaren tourden ze succesvol langs Nederlandse theaterzalen en een uitverkochte Ziggo Dome.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het is het derde jaar op rij dat er een concertserie plaatsvindt in het paleis. Voor de concertreeks in 2018 werden eerder concerten van Sting en Jack Johnson aangekondigd welke inmiddels zijn uitverkocht. In voorgaande jaren gaven ondermeer Van Morrison, Damien Rice, Counting Crows, BLØF en Racoon uitverkochte concerten. Bezoekers kunnen het concert combineren met een picknick in de paleistuin of een paleisbezoek.

Sinds 20 december jongstleden is MeyerBergman Erfgoed Groep eigenaar van landgoed en Paleis Soestdijk. Onder de titel 'Made by Holland' gaat de nieuwe eigenaar Soestdijk ontwikkelen tot een platform voor innovatie en podium voor excellente prestaties van ondernemend Nederland.

Ook in 2018 blijven landgoed en paleis geopend voor publiek en zullen evenementen, culturele activiteiten en zakelijke events onderdeel blijven uitmaken van de nieuwe programmering. Tot het vaste programma op Soestdijk behoort de realisatie van een hotel, horeca en overige publieks- en verblijfsfuncties.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie