Afbeelding

Eindejaarsbijeenkomst De Groene Inval

22 december 2017 om 10:10 partnercontent

BAARN - Vanmiddag, tussen 16.00 en 18.00 uur, organiseert De Groene Inval een eindejaarsbijeenkomst voor vrijwilligers, buren en anderen die de organisatie een warm hart toedragen.

2017 Was een bijzonder jaar voor De Groene Inval: het centrum bestond dit jaar tien jaar als zelfstandige stichting. Het hele jaar door is hier bij stilgestaan door tal van activiteiten. Het begon met het opfrissen van het logo. Hierna werden nestkastjes gebouwd, bij de Floralia stekjes kregen de kinderen een goede plantpot mee, de schooltuiniers kregen een duurzame oogsttas, er werd een familiedag georganiseerd en vorige maand is er een herdenkingsboom geplant.

We sluiten dit jubileumjaar aankomende vrijdag af met een Eindejaarsbijeenkomst. Tussen 16.00 en 18.00 uur verwelkomen ze hun vrijwilligers, buren en vrienden bij de kerstboom. Onder het genot van glühwein en appelflappen zullen ze de wensen voor 2018, die ze de afgelopen weken hebben mogen ontvangen, in de boom hangen. Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie