Afbeelding
Foto: eigen foto

Huiskamer Oosterhei gaat open

10 december 2017 om 08:13 partnercontent

BAARN - Huiskamer De Oosterhei: Ontmoeting is er voor iedereen, die gezellig een kopje koffie of thee wilt drinken of iets creatiefs wil doen. De huiskamer is al een tijdje bekend onder vele inwoners van de wijk Oosterhei.

U kunt er vanaf januari 2018 - zie onderstaande data - van 14.00 uur tot 16.00 uur terecht voor gezelligheid en creativiteit. Bianca en Sylvia heten iedereen van harte welkom en zorgen voor een kopje koffie en thee op de Dahliastraat 16. Afgelopen donderdag 30 november hebben zij al mogen ervaren hoe leuk dit is. Met sponsoring van de Boni Baarn en Pia's bloemen zijn zij met een aantal gezellige mensen uit Oosterhei alvast begonnen met kerststukjes maken. Een van deze lieverds gaf met een grote glimlach aan dat ze al met haar tweede stukje bezig was. Het was voor Bianca en Sylvia fijn om te zien dat iedereen het zo naar hun zin had en er hing een gezellige sfeer.

Bianca en Sylvia willen iedereen bedanken voor hun komst en de vele knuffels en kussen die zij mochten ontvangen. Graag zien zij deze mensen en een hoop nieuwe enthousiaste mensen op de volgende datums. De eerste 2 hebben zij al wat ingepland om te gaan doen, maar zij vinden het ook leuk als u met ideeën komt. 25 januari 2018 : Breien. 22 februari 2018 : Spelletjes middag met high tea. 29 maart, 26 april, 31 mei, 28 juni, 26 juli, 25 oktober, 29 november.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie