Afbeelding

Intocht van Sinterklaas Live bij RTV Baarn

18 november 2016 om 10:03 partnercontent

BAARN - Aanstaande zaterdag komt Sinterklaas weer met al zijn Pieten aan in Baarn. Zoals ieder jaar zal RTV Baarn dit mooiste kinderfeest van het jaar met meerdere camera's en verslaggevers in de huiskamers van Baarn en omstreken brengen. Nieuw dit jaar is dat de uitzending live bij RTV Baarn te zien is! Niet alleen op thuis op TV via de kabel of glasvezel, maar ook op een groot TV scherm dat op de Brink wordt neergezet, en via de livestream op internet. Echt iedereen kan dus dit jaar live de aankomst van Sinterklaas in Baarn meemaken.

Voor het volledig op vrijwilligers draaiende RTV Baarn is dit een gigantische uitdaging: Er komt namelijk nogal wat kijken bij een rechtstreekse uitzending vanuit twee verschillende locaties. Er is nieuwe apparatuur en honderden meters extra kabel aangeschaft om de 5 camera's live te kunnen schakelen, er zijn vele testen uitgevoerd, vergaderingen belegd, draaiboeken gemaakt en presentatieteksten voorbereid. De TV-Kar met een scherm van zes bij drie meter op de Brink wordt mogelijk gemaakt door de financiële steun van Arboz, Bos Makelaardij, Viscentrum Peter de Graaf & zoon, en Pannenkoeken boerderij De Wildenburg. De prachtige roze bus voor de TV-regie wordt ter beschikking gesteld door Yuri van Lieshout en Mario Van Stijn en alle medewerkers van RTV Baarn worden weer in een nieuw jasje gestoken door Wim Hogeveen Mannenmode. Een mooie samenwerking tussen de Baarnse middenstand, Stichting Intocht St. Nicolaas Baarn en de vele vrijwilligers van RTV Baarn maken het mogelijk dit evenement voor de inwoners van Baarn in beeld te brengen.

De uitzending start om 12:30 bij de kade van Eemlust voor de binnenkomst van de pakjesboot van Sinterklaas en zijn Pieten. Vanaf ongeveer 2 uur wordt de optocht van Sint en zijn Pieten verwacht op de Brink, om daarna de Laatstraat op en neer te gaan. Ondertussen wordt er gefeest met de kinderen door Malle Pietje en Prof Piet bij het bordes, in afwachting van de Sint en de burgemeester.

Mis het niet! Zaterdag vanaf 12:30, De intocht van Sinterklaas, LIVE bij RTV Baarn. Mocht u het toch allemaal gemist hebben, of gewoon nog een keer terug willen zien: Vanaf zondag middag 16:00 uur wordt er een compilatie van de intocht uitgezonden, die zoals alle andere programma's ook via het YouTube kanaal van RTV Baarn te zien zal zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie