Afbeelding

Hockeyers Hilversum te sterk voor Baarn

14 november 2016 om 11:11 partnercontent

BAARN - Beter spelend dan vorige week tegen GHBS slaagde heren 1 van Baarn er niet in het hooggeplaatste Hilversum te verrassen. In de radiostad incasseerde de BMHV een 4-0 nederlaag. Baarn hockeyde met meer realiteitszin, oordeelde manager Constant van Schie opbouwend. Cruciaal was echter de 1-0, die al na vijf minuten werd binnen geslagen, nadat in de omschakeling van balbezit naar balverlies het middenveld, waar Jochem Kluts ontbrak, niet goed terug verdedigde. Na die achterstand kwam Baarn meer in de wedstrijd, hand wat kansjes maar scoorde niet. Dat deed Hilversum voor de pauze nog wel een keer. Goed spelend wilde Baarn na rust de aansluitingstreffer forceren. In die opzet slaagde de ploeg niet. Hilversum acteerde professioneler, counterde zeer effectief naar 4-0. Baarn had moeite met het niveau van de thuisploeg, ontbrak ook voldoende fysieke kracht. Verder had de ploeg geen geluk met de arbitrage, maar dat werd niet als excuus aangevoerde. De nederlaag was verdiend. Aanstaande zondag tegen nummer drie Strawberries moet Baarn in eigen huis zien zelfvertrouwen te hervinden. (Foto: René Oosterman)