V.l.n.r.: Jeroen Bosman, Suus Diemel-Dijkhuizen en Jan de Leeuw.
V.l.n.r.: Jeroen Bosman, Suus Diemel-Dijkhuizen en Jan de Leeuw. GroenLinks Baarn

Wijzigingen samenstelling fractie GroenLinks Baarn

16 december 2020 om 15:43 Lokaal Deel je nieuws

Vanavond vinden tijdens de Besluitvergadering van de gemeenteraad verschillende wijzigingen plaats wat betreft de fractiesamenstelling van GroenLinks Baarn. Jeroen Bosman en Suus Diemel-Dijkhuizen worden voorgedragen ter installatie als raadsleden en Jan de Leeuw als steunfractielid.

Enkele weken terug werd Jeroen Bosman al geïnstalleerd als tijdelijk raadslid ter vervanging van fractievoorzitter Heidi van Otten. Zij is om medische redenen tijdelijk afwezig. Huidig raadslid Allal Ennahachi had al eerder aangekondigd zijn raadswerk te zullen neerleggen in december vanwege zijn drukke eigen bedrijf. Dat is nu zo ver. Jeroen Bosman volgt hem nu definitief op en wordt daarom opnieuw geïnstalleerd.

Suus Diemel-Dijkhuizen, nu nog steunfractielid van de partij, wordt geïnstalleerd als tijdelijk raadslid ter vervanging van Heidi van Otten. Zij zal zich vooral op het sociale domein richten. Jan de Leeuw is een nieuw gezicht. Hij zal aantreden als steunfractielid om de fractie bij te staan.

De Besluitvergadering is vanavond vanaf 20:00 uur live te volgen via RTV Baarn en de raadsinformatie-site. Er zal gestemd worden over de locatie huisvesting van theater De Speeldoos en de bibliotheek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie