Eemboys oraniseert zeskamp!

9 juni 2010 om 09:12 partnercontent

Wil je graag voetballen? Kom dan voetballen bij Eemboys!
Ben je tussen de 5 en 18 jaar jaar en wil je graag voetballen kom dan langs bij v.v. Eemboys. Uiteraard maakt het geen verschil of je nu wel of niet goed kunt voetballen want bij Eemboys staat plezier in het spelletje voorop. Ook senioren leden zijn van harte welkom om hun kwaliteiten te komen vertonen.

Waarom voetballen bij Eemboys?
Eemboys is een kleine gezellige club waar elk lid telt. Naast het voetballen worden er lopende het seizoen nog allerlei activiteiten georganiseerd, bingoavonden, pokeren, sinterklaasfeest en uiteraard de altijd spectaculaire zeskamp als afsluiting van het seizoen.

Verder zorgt Eemboys ervoor dat er voor elk lid wedstrijdkleding is zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Mocht je interesse hebben om bij Eemboys te komen voetballen kom dan kijken bij onze afsluiting van het seizoen op zaterdag 12 juni 2010 . Deze dag zal er een grote zeskamp, met diverse grote waterspelen, zijn voor de hele jeugdafdeling. Er wordt begonnen om 10.00 uur en mocht je informatie willen op deze dag vraag dan even naar Hans Blok jr. De spelen zijn vrij toegankelijk van 12.30 uur t/m 13.45 uur(voor broertjes en zusjes en evt. nieuwe leden die deze dag komen kijken).

Programma 12 juni:

08.45 uur: Ontbijt voor hele jeugdafdeling(mede mogelijk gemaakt door Bakker Bart en La France).

Nieuwe leden welkom bij voetbalvereniging

Aanstaande zaterdag organiseert de Baarnse voetbalvereniging V.V. Eemboys een zeskamp. Dit ter afsluiting van het seizoen en nieuwe leden de gelegenheid te geven een kijkje te nemen op Sportpark ter Eem! Voetballen in clubverband? Kom gezellig langs!

10.00 uur: Zeskamp (mede mogelijk gemaakt door Garagebedrijf Niels Renes, Boomverzorging van Es, Integraal B.v., Dijkman Transport en Dorrestijn).

12.30 uur: Lunch voor alle zeskamp deelnemers(mede mogelijk gemaakt door Boni supermarkt en de smaecken van Hamelinck).

12.30 uur - 13.45 uur: Zeskamp spellen vrij toegankelijk voor broertjes en zusjes Eemboysleden en eventuele nieuwe leden.

14.00 uur - 16.15 uur: Zeskamp voor de Senioren.

Uiteraard zal er weer een BBQ worden verzorgt waar voor weinig geld een lekkere hap kan worden genuttigd.

Ook is er weer een schitterende verloting die beschikbaar is gesteld door vele Baarnse bedrijven (met als hoofdprijs een fiets van Arnold v/d Eijden!).

Na de verloting zal de kantine open zijn om gezellig met elkaar het seizoen af te sluiten, dit uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

In augustus beginnen de trainingen weer voor het volgende seizoen en daar ben je natuurlijk welkom om eens een keer te komen kijken of om mee te doen!
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie