Touche meisjes C1 terechte kampioen

5 december 2014 om 13:49 partnercontent

Een laatste kans om de titel te grijpen, dat was de wedstrijd voor de Meisjes C1 van volleybalvereniging Touché tegen Afas-Leos uit Leusden. De uitwedstrijd van de vrijdag ervoor werd met slecht spel afgesloten met een 2-2 gelijkspel. Doordat concurrent Sovoco uit Soest echter verrassend verloren had tegen hekkensluiter Forza was de achterstand tot 1 punt verkleind.

Winnen dus en het liefst met een zo’n groot mogelijke marge. En een stuk scherper dan in de uitwedstrijd werd aan de wedstrijd begonnen. Binnen een mum van tijd was de 1e set voor Touché (25-9). Een mooie opsteker zou je zeggen en je tegenstander niet in zijn spel laten komen. Maar de 2e set werd slap begonnen en in no-time stond er een 0-10 achterstand op de borden. De Baarnse speelsters gingen meer en meer tegen zichzelf spelen. Bij 3-19 greep de coach nog éénmaal naar een time-out en dat bracht wel weer wat meer rust in het spel.