Eduardo Alvarez en zijn echtgenote.
Eduardo Alvarez en zijn echtgenote.

Baarns Credit Linked Beheer is voor de tweede keer FD Gazelle

11 december 2020 om 14:25 Zakelijk

BAARN Credit Linked Beheer, oprichter en beheerder van inmiddels vijf woningfondsen is voor de tweede keer FD Gazelle! Ook dit jaar behoren wij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vorig jaar won Credit Linked Beheer de gouden FD Gazellen Award en de gouden Gazellen Award van de regio Midden en Oost. Wij zijn enorm trots dat wij dit jaar de bronzen FD Gazellen Award van de regio Midden en Oost in ontvangst mochten nemen en danken iedereen voor het vertrouwen.

,,Ik zie de FD Gazellen Award als een bevestiging van al onze inspanningen. Het is ons doel om de komende jaren onze positie als marktleider van particuliere woningfondsen te versterken.” – Eduardo Alvarez, oprichter en algemeen directeur

Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award wordt gekeken naar de omzetgroei, de winstgevendheid en het aantal FTE over de afgelopen drie jaar.

De Awards werden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt. De uitreiking van de FD Gazellen Awards vond plaats op 19 november. Tijdens deze digitale bijeenkomst werden ook de snelste groeiers per regio bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op fd.nl/dossier/fd-gazellen.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie