Hennie Prinsen exposeert in Theater de Speeldoos.
Hennie Prinsen exposeert in Theater de Speeldoos. Hennie Prinsen

Expositie Hennie Prinsen in theater

14 december 2020 om 15:00 Kunst

BAARN Hennie Prinsen exposeert haar schilderijen tot en met 31 januari 2021 in Theater de Speeldoos. Prinsen is een jaar of zes geleden begonnen met aquarel schilderen.

Prinsen: ,,Na 27 jaar amateurtoneel te hebben gespeeld, wilde ik wel iets anders gaan doen. Mijn broer schilderde, mijn zus deed aan beeldhouwen dus ik dacht toen om ook maar te gaan schilderen. Ik had er al vaker over gedacht en dit was het punt om eraan te beginnen. Ik ging op les bij Anita Lutterop en zij leerde mij stap voor stap de kunst van het aquarelleren. Ik vind het best nog wel moeilijk. Vooral de schaduwen in de werkstukken daar had/heb ik nog moeite mee.”

,,Nu, zes jaar later heb ik een aantal schilderijen voor een expositie. Wat ben ik trots en ik hoop dat veel mensen het mooi gaan vinden. Ik moet nog veel leren en zit nog steeds op cursus alhoewel dat nu even stilligt vanwege corona. Ik ga door want ik heb er veel plezier in en ik probeer zoveel mogelijk verschillende stukken te schilderen, elk nieuw stuk is voor mij een uitdaging en daar leer ik van.”

Alle belangstellenden zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen bij de expositie. Meer info over deze expositie? Mail Hennie Prinsen: hprinsen@casema.nl.


Deze expositie is t/m zondag 31 januari te zien in de gangen van het theater tijdens de openingstijden: op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, in de avonden en weekenden tijdens filmvoorstellingen en andere activiteiten. Adres: Rembrandtlaan 35, 3741 TA Baarn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie