Lokaal-O doet mee met campagne "Stop geweld tegen vrouwen"

26 november 2020 om 12:17 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Bijeenkomst in Lokaal-O op maandag 7 december, 19.30 uur

Van 25 november t/m 10 december loopt de wereldwijde VN-campagne Stop geweld tegen vrouwen, Orange the world! www.orangethe world.nl

Ook Lokaal-O hangt een ‘Stop Geweld tegen Vrouwen’-vlag op en kleedt de grote zaal in het Poorthuis aan met oranje draperieën. 

Maandag 7 december om 19.30 uur vertoont Lokaal-O samen met de Soroptimisten en Zin in Baarn een filmpje over een gesprek tussen een maatschappelijk werker, een huisarts, een ervaringsdeskundige, een pleegmoeder, een jongerenwerker en een docent. Over hun rol bij geweld tegen vrouwen en de dilemma’s die zij daarbij tegenkomen. Naar aanleiding van dat filmpje volgt een gesprek over de eigen rollen als buren, vrienden, familie in situaties waar sprake is van geweld tegen vrouwen. 

Wie mee wil doen, kan zich melden via info@lokaal-o.nl of per app bij Birgit Oelkers, 06-212245467. Het aantal plaatsen is vanwege corona beperkt!

En vergeet niet de petitie ‘Stop geweld tegen vrouwen’ te ondertekenen op: https://www.orangetheworld.nl/petitie-orange-the-world-2020/
   

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie