Afbeelding
Desoto poloshirts

Eén van de bekendste poloshirt merken: Desoto

20 november 2020 om 07:00 Partnercontent

Het poloshirt van Desoto is een waar begrip geworden in de poloshirt wereld. Het poloshirt van het merk is namelijk van de verfijnde jersey weving. Poloshirts met de weving jersey zijn polo’s die gebreid zijn. Een polo gemaakt van deze weving voelt fijn aan op de huid en ziet er formeler uit dan andere brei-methodes, zoals piqué. Jersey poloshirts worden vaak gedragen bij warm weer, omdat de stof erg dun en licht is. Hierdoor ventileert het shirt een stuk meer dan bijvoorbeeld poloshirts met een piqué weging. Benieuwd naar hoe het merk is ontstaan en een aantal zaken die je nog niet wist over poloshirts? Lees dan snel verder

Het merk Desoto en zijn overhemden

Het merk Desoto maakt zijn jersey poloshirts herkenbaar door geen naairanden in het poloshirt te verwerken. Het merk naait de shirts op een speciale manier, zodat de naad geen ergernis veroorzaakt. Het is een revolutie op gebied van poloshirts. Het gebrek aan naairanden zorgt voor een gestroomlijnde look. Dit wordt gerealiseerd door de zomen, de twee randen die de naairand vormen, op het ruggedeelte te positioneren in plaats van op de schouders. Bij de schouders zitten natuurlijk de armen. Die bewegen gedurende de dag erg veel. Door de naden daar weg te halen, bespaar je een hoop wrijving van de naden die daar normaal gesproken zouden zitten. Desoto is een van de weinige merken die zo zijn poloshirts vervaardigd. De weving en de manier van draaien dragen bij aan de ongekende mate aan bewegingsvrijheid in het relatief aangesloten poloshirt.

Wat is een jersey weving?

Om te begrijpen hoe een poloshirt met jersey weving precies aanvoelt, is het van belang te begrijpen wat een jersey weving precies inhoudt. Een jersey weving wordt mogelijk gemaakt door een breimethode. Omdat het een erg fijne methode is, ziet deze er nog formeler uit dan andere breivarianten. Door het breien van het poloshirts, wordt de weving wat luchtiger. Hiermee wordt je outfit een stuk meer casual. Het breien van het shirt, maakt het shirt heel zacht. Bovendien wegen de shirts weinig en ademen ze zeer goed. Met warm weer kun je dit poloshirt aantrekken zonder je druk te maken om transpireren.

Wat voor poloshirt is het?

Doordat de shirts gebreid zijn, zit er een natuurlijk rek in de shirts. Dus ook wanneer je veel beweegt, rekt het shirt lekker mee met je lichaam.  Een poloshirt is een van de meest veelzijdige kledingstukken ter wereld en behoort in de kast van de heer. Een polo van dit merk mag eigenlijk niet ontbreken uit de kledingkast. Wanneer je eenmaal een poloshirt van Desoto in de kast hebt hangen, trek je deze van alle polo’s waarschijnlijk het eerste aan. De poloshirts zijn wat aan de duurdere kant, maar je levert niet in op kwaliteit. Je kunt een poloshirt van Desoto ook zeer goed meenemen op vakantie. Tijdens het vervoeren van de polo in de koffer, zullen er geen kreuken of vouwen ontstaan. Andere merken die gebruik maken van een pique weving, komen vaker gekreukeld uit je koffer. Dit ben je vast wel eens tegengekomen. Mocht je geen shirt van het merk hebben, maar andere merk poloshirt in je koffer hebben en zijn ze gekreukeld, dan kun je altijd de douche in je hotel of appartement aanzetten, waarbij het stoom uit de douchecabine helpt tegen kreuken en vouwen in een poloshirt. Altijd handig, want een strijkbout behoort niet tot de standaard dingen die mee worden genomen op vakantie. Desoto polo’s online kopen

Poloshirts van Desoto online kopen

Alle poloshirts van Desoto zijn te koop bij poloshop.com. Poloshop.com is de specialist op het gebied van poloshirts. Een volledige collectie Desoto heren poloshirts. De mooiste Desoto poloshirts en polo’s van andere bekende nationale en internationale merken koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie