Vrijdag wordt er gesport op het Cruyff Court aan de Professor Krabbelaan.
Vrijdag wordt er gesport op het Cruyff Court aan de Professor Krabbelaan. Valentijn Donk/NBSS

Cruyff Court Battle door Jeugdhonk

4 november 2020 om 11:10 Activiteiten

De Cruyff Court Battle is een initiatief om jongeren uit Baarn aan te zetten samen te bewegen, zonder dat de activiteit afhankelijk is van een sportvereniging. Waar de Cruyff Court Battle afgelopen vrijdag in het teken stond van een vijf-tegen-vijf-voetbaltoernooi, is het niet vastgelegd dat er altijd gevoetbald wordt. De Cruyff Court Battle vindt namelijk tot en met 27 november iedere vrijdag van 16.00 tot 17.30 plaats en het Jeugdhonk Baarn daagt jongeren uit zich niet alleen aan te melden, maar om mee te denken over welke activiteiten er gespeeld worden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk een trefbaltoernooi of slagbalpartij te organiseren.

BAARN De allereerste Cruyff Court Battle, een initiatief van het Jeugdhonk Baarn, heeft afgelopen vrijdag 30 oktober plaatsgevonden. Ondanks de hevige regenval kwamen liefst twintig jongeren af op dit vijf-tegen-vijf-voetbaltoernooi. En dat smaakt voor de organisatie naar meer.

Aankomende vrijdag vindt er zogezegd wederom een Cruyff Court Battle plaats van 16.00 tot 17.30 uur en wederom is dit een vijf-tegen-vijf-voetbaltoernooi. Teams kunnen zich per vijf deelnemers aanmelden bij het Jeugdhonk zelf of door een berichtje te sturen op sociale media onder vermelding van de hashtag #JeugdhonkBaarn. Het is ook mogelijk je team vlak voor de start van de Cruyff Court Battle aan te melden. En natuurlijk is het eveneens een optie je in je eentje of met enkele vrienden en vriendinnen aan te melden, waarna je wordt ingedeeld in een team.

Het Jeugdhonk is een plek waar alle Baarnse jongeren kunnen spelen, sporten, ontspannen en chillen met vrienden. De standplaats is de kantine (en de velden) van sv Baarn, maar het Jeugdhonk organiseert ook activiteiten op externe locaties. Zoals de Cruyff Court Battle, welke georganiseerd is met behulp van Nationaal Bureau Sport Stimulering en de gemeente Baarn.

Het Jeugdhonk is tijdens de Cruyff Court Battle geopend op dinsdag van 15.00 tot 18.00 en vrijdag van 15.00 tot 15.45 en van 17.30 tot 21.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie