De Paaskerk.
De Paaskerk. Paaskerk

Zondag 1 november dierbaren gedenken in coronatijd

28 oktober 2020 om 12:04 Religie

BAARN De maand november is vanouds een maand van gedenken. Om te herinneren; om te zoeken naar verbinding en troost. De Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4 en de Raad van Kerken bieden op zondagmiddag 1 november een kort programma met de titel: Namen noemen en Gedenken. Zo is er de ‘open Paaskerk’ tussen 14.00 en 16.00 uur om een kaarsje aan te steken en te luisteren naar troostmuziek door verschillende musici. 

Gastheren en -vrouwen zijn aanwezig om alles goed en veilig volgens de regels te laten verlopen. Het kan dus zijn, dat u even moet wachten voordat u naar binnen kunt gaan. Om 17 uur is er een meditatieve viering met medewerking van Vincent de Lange - componist, zanger, cellist en onder leiding van Marleen Kool, predikant. Maximaal dertig bezoekers kunnen deze viering bijwonen, waarvoor aanmelden noodzakelijk is via: scriba@paaskerk.nl. 

Verder is het de hele zondag mogelijk om rond de Grote Kom in het Baarnse Bos een wandeling te maken langs gedichten, gedachten en teksten die tot troost kunnen zijn. Zie ook www.paaskerk.nl/agenda of www.rvkbaarn.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie