Nederland Leest Judith Koelemeijer
Nederland Leest Judith Koelemeijer n.v.t.

Schrijversbezoek Judith Koelemeijer tijdens Nederland Leest bij Idea Soest

23 oktober 2020 om 14:13 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Schrijversbezoek Judith Koelemeijer 4 november bij Idea Soest

Op uitnodiging van de SLAS komt de schrijfster van het Nederland Leest bibliotheekgeschenk naar Bibliotheek Soest. Ze vertelt en gaat in gesprek met lezers van het Nederland Leest geschenk: Het zwijgen van Maria Zachea.Bezoekers ontvangen het gratis boek en kunnen deze laten signeren.

Nederland Leest:

In november start weer de campagne Nederland Leest, met als doel dat zoveel mogelijk mensen met elkaar in gesprek gaan over één boek. Dit jaar is dat Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer, waar ze in 2002 de NS Publieksprijs mee won. Deze moderne klassieker verschijnt speciaal voor Nederland Leest in een nieuw jasje en is voor leden en niet-leden gratis op te halen. Het thema van Nederland Leest voor 2020 sluit daar perfect bij aan: Kleine geschiedenis, grote verhalen.

Judith Koelemeijer (1967) schrijft literaire non fictie en debuteerde in 2001 met Het zwijgen van Maria Zachea, waarmee ze de NS Publieksprijs won en waarvan meer dan 300.000 exemplaren werden verkocht. Haar tweede boek Anna Boom, dat in 2008 werd uitgebracht, werd eveneens een bestseller, net als haar autobiografische werk Hemelvaart (2013). Haar boeken worden alom geprezen om de literaire kwaliteit. Judith Koelemeijer werkt nu aan de biografie van Etty Hillesum.

Datum: Woensdag 4 november

Locatie: bibliotheek Soest

Tijd: 20.00-22.00 uur

Toegang: € 10,00 SLAS-vrienden en bibliotheekleden / € 12,50

Kaartverkoop en reserveringen:

Theaterkassa 085 8222777

Online via ideacultuur.nl of www.slas-soest.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie