De jury van de bamixMSTR : Barbara de Roo, Martijn van Roon en Jolande van Lith. SBS6
De jury van de bamixMSTR : Barbara de Roo, Martijn van Roon en Jolande van Lith. SBS6 J van Lith

Baarnse Jasmijn in finale kookwedstrijd SBS6!

18 oktober 2020 om 20:41 lokaal Deel je nieuws

Jolande van Lith en Barbara de Roo o.a. bekend uit ‘’Steenrijk Straatarm’’ zijn de afgelopen maanden te zien geweest als jury in het lifestyle programma ‘’Quality Time op Zondag’’ van SBS6.  Aanstaande zondag is de GRANDE FINALE te zien!

Samen met chef kok Martijn van Roon zijn zij voor de kookwedstrijd ‘’De zoektocht naar de bamix® Master’’ het hele land doorgereisd.  Jolande en Barbara besteedden aandacht aan thema’s zoals ‘’budget’’ koken en ‘’happy prepared food’’. 

‘’Koken staat voor ons vooral ook voor verbinden, je leert over smaakverschillen,  andere culturen en de manier waarop eten bereid wordt.  Het gaat over plezier, gemak en passie in de keuken. Vaak heeft iemand ook nog een mooi verhaal te vertellen bij een gerecht. Daar zijn we naar op zoek.. ’’

Kijkers konden zich aanmelden met hun favoriete gerechten en deden dit massaal. De jury bekeek alle enthousiaste ingezonden filmpjes en ging op huisbezoek bij geselecteerde kandidaten. De culinaire lat bleek bijzonder hoog te liggen.

Jasmijn van Rigteren uit Baarn wist de aandacht van de jury te trekken met haar enthousiaste filmpjes en heerlijke gerechten. Samen met Dianda en Claudia strijd zij om de ere titel ‘’bamixMSTR 2020’’. Zondag 25 oktober a.s. is de spannende finale te zien om 12.30 uur in het lifestyle programma ‘’Quality Time op Zondag’’ van SBS6.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie