Scène uit De beentjes van Sint-Hildegard.
Scène uit De beentjes van Sint-Hildegard. Maarten van Keller

Besloten vertoning De beentjes van Sint-Hildegard

15 oktober 2020 om 09:28 Film

BAARN Op maandagmiddag 19 oktober kunnen leden van de Reuma Patiënten Vereniging Baarn, Soest en omstreken gratis naar de film: ‘De beentjes van Sint-Hildegard’ in een besloten setting.

Deze ‘gratis naar de film actie’ is mogelijk gemaakt door een ‘Match’ van de RPV met Theater de Speeldoos op de Beursvloer van de gemeente Baarn in het voorjaar van 2019. In ruil voor publiciteit ontving de Reumavereniging op de beursvloer gratis kaarten voor een film.

Vanwege de Coronacrisis waren vanaf maart alle activiteiten afgelast voor de leden. Maar dankzij de voortreffelijke medewerking met Theater de Speeldoos kunnen de leden zich weer verheugen op een leuke activiteit. Ieder RPV lid kan maximaal twee gratis kaarten bestellen bij bestuursleden van de vereniging. Eén kaart voor henzelf en één voor een huisgenoot. De kaarten mogen ook weggegeven worden aan iemand die het verdient. Zo komen de kaarten goed terecht en kunnen meer mensen in Baarn en Soest genieten van dit leuke uitje. Deze vertoning van ‘De beentjes van Sint-Hildegard’ is niet openbaar toegankelijk; kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de RPV.

De RPV biedt de bezoekers na afloop een gratis drankje aan. Theater de Speeldoos is ‘Coronaproof’ ingericht. Als iedereen zich aan de regels houdt staat ons niets meer in de weg voor een geweldige middag!

De gratis kaarten zijn aan te vragen door leden van de vereniging. Nog snel lid worden? Dan ondersteunt u het belangrijke werk van de Reumavereniging (zie www.rpvbaarnsoesteo.nl) en kunt u ook in aanmerking komen voor gratis filmkaarten (zolang de voorraad strekt). Per jaar kost een lidmaatschap slechts € 17,50. Voor inlichtingen kunt u bellen met de voorzitter van de RPV Anneke Maarleveld-Krommendijk 035 5416416.

Het actuele (openbare) filmaanbod van Theater de Speeldoos is terug te vinden op speeldoosbaarn.nl/film.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie