Mark Roest haalt uit.
Mark Roest haalt uit. Roeland de Bruyn

HCLB in ondertal naar gelijkspel

6 oktober 2020 om 09:25 Overig

BAARN Heren 1 van HCLB wilde ook gisteren vol voor de winst gaan. Maar gezien het wedstrijdverloop tegen Gemini konden ze ditmaal leven met een punt (23-23). Het was de tweede wedstrijd van het seizoen in de hoofdklasse voor beide ploegen. Ze hadden ook allebei de eerste wedstrijd gewonnen. In de eerste helft leek HCLB af te stevenen op een nieuwe zege. Bij de rust stond het 14-10. Daarna liepen de irritaties op over de leiding. De scheidsrechter stuurde vrijwel constant een Baarnaar twee minuten van het veld en gaf de gasten veel strafballen. HCLB kreeg geen enkele keer zo’n buitenkans. In ondertal en met nog een paar minuten op de klok stond de ploeg uit Zoetermeer twee punten voor. Vandaar dat de gelijkmaker van Mark Roest (foto) in extremis als een overwinning werd gevierd.