Kabouter Paltz en zijn kleindochter vertellen over kleine dingen.
Kabouter Paltz en zijn kleindochter vertellen over kleine dingen. Annemieke van der Togt

Familievoorstelling Kabouter Paltz en de kleine dingen (4+)

3 oktober 2020 om 10:37 Podiumkunsten

BAARN Familievoorstelling Kabouter Paltz van het Herman van Veen Arts Center te zien in Theater de Speeldoos. Grappige voorstelling voor wijsneusjes en de hele familie.

Op zondag 4 oktober komt Kabouter Paltz vanuit het Herman van Veen Arts Center naar Theater de Speeldoos Baarn. Met een grappige voorstelling voor wijsneusjes vanaf 4 jaar en de hele familie.

Kabouter Paltz en zijn kleindochter vertellen over kleine dingen zoals kusjes, tranen, ogenblikjes, stofjes en schouderklopjes. Gezongen, gespeeld en verteld door Bert Simhoffer en Annerie van Loenen.

Kabouter Paltz en de kleine dingen is een voorstelling van Harlekijn Holland, gevestigd in Het Herman van Veen Arts Center in Soest. Naast optredens door gerenommeerde artiesten ligt het accent vooral op het creëren van exposities en speelmogelijkheden voor jonge, getalenteerde kunstenaars. In samenwerking met het Herman van Veen Arts Center worden dit seizoen een aantal van de zondagskindjes van Theater de Speeldoos aangeboden, zoals bijvoorbeeld ook Alfred Jodocus Kwak - Koning Sam.

KAARTEN Kabouter Paltz en de kleine dingen (4+) is op zondag 4 oktober om 10.30 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten à € 8,50 zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 9,50 De kaartprijs is inclusief limonade voor de kinderen. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Conform het coronaprotocol dienen kaarten van tevoren aangeschaft te zijn; de theaterkassa is op de avond van de voorstelling niet geopend voor last-minute (anonieme) kaartverkoop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie