Mondkapjes
Mondkapjes Lokaal-O

Mondkapjes voor bezoekers Lokaal-O

1 oktober 2020 om 18:07 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Het bestuur van Lokaal-O volgt het dringende advies van de overheid over het dragen van mondkapjes. Daarom is het verzoek aan alle gebruikers, makers, bezoekers van Lokaal-O om vanaf nu altijd een mondkapje te dragen bij binnenkomst in het Poorthuis. En dat mondkapje ook te blijven dragen bij het lopen door de ruimtes. Wie zit, kan het mondkapje afdoen. 

Let wel op: het mondkapje vervangt niet de afstand van 1,5 meter - ook als iemand zit - want dat is toch de belangrijkste maatregel ! Het mondkapje is een aanvullende regel om besmetting met het virus zoveel mogelijk te voorkomen.   

Lokaal-O gaat ervan uit dat iedereen een eigen mondkapje meeneemt. Eénmalig kan een mondkapje – wasbaar of wegwerp – voor 50 cent worden verstrekt. Wie een volgende keer geen mondkapje bij zich heeft, kan niet meedoen met de Lokaal-O activiteit waarvoor diegene komt.

Het bestuur hoopt dat iedereen begrip heeft voor deze aanvullende maatregel. En dat iedereen er op let en anderen aanspreekt als ze zonder mondkapje binnenkomen of in Lokaal-O rondlopen. Evengoed kan het nog steeds gezellig zijn bij Lokaal-O!

Blijf gezond en laten we elkaar gezond houden!

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie