Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma.
Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. Vanessa Hofstra

Ed Struijlaart: Alles op Rood in Theater de Speeldoos Baarn

7 september 2020 om 10:17 Podiumkunsten

BAARN Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. In Alles op Rood neemt Ed Struijlaart het publiek mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar. De voorstelling Alles op Rood is op donderdag 1 oktober om 19.00 uur en om 21.30 uur te zien in Theater de Speeldoos.

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.

2020 had voor Ed een jaar moeten zijn waarin het 10-jarig jubileum groots werd gevierd, echter gooide het coronavirus roet in het eten. Ed zat niet bij de pakken neer en stortte zich vol overgave op het geven van livestreams vanuit zijn studio. De Quarantaine Sessions waren een groot succes met duizenden kijkers in binnen en buitenland. Nu neemt hij deze ervaring mee het podium op en zal beproefde elementen uit zijn livestream gebruiken in het theater.

Ed Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Er is zoveel materiaal wat gespeeld kan worden dat Ed heeft gekozen voor een belangrijke rol voor het lot. Op bepaalde momenten in de voorstelling zal een rad van fortuin bepalen welk lied er gespeeld gaat worden. Op deze manier zal geen enkele avond hetzelfde verlopen. In Alles op Rood maakt Ed na 10 jaar de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?

Alles op Rood is op donderdag 1 oktober om 19.00 & 21.30 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten à € 23,50 zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 24,50 De kaartprijs is inclusief een consumptie. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Conform het coronaprotocol dienen kaarten van tevoren aangeschaft te zijn; de theaterkassa is op de avond van de voorstelling niet geopend voor last-minute (anonieme) kaartverkoop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie