Bert van den Berg (voorzitter BMHV), Annemarie Basjes (directeur Vermogensmanagement Kring Midden Nederland), Edwin Kotkamp (bestuurslid sponsoring BMHV) en Denise Notenboom (directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland) op het veld van BMHV.
Bert van den Berg (voorzitter BMHV), Annemarie Basjes (directeur Vermogensmanagement Kring Midden Nederland), Edwin Kotkamp (bestuurslid sponsoring BMHV) en Denise Notenboom (directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland) op het veld van BMHV. Roeland de Bruyn

BMHV blij met sponsordeal

26 september 2020 om 07:03 Hockey

BAARN In kleine kring kruisten de BMHV en de Rabobank eerst de hockeysticks en hieven daarna het glas op een nieuwe driejarige sponsorovereenkomst. Die werd getekend door hockeyclubvoorzitter Bert van den Berg en bestuursvoorzitter Denise Notenboom van Rabobank Amersfoort Eemland. Dat gebeurde gisteren in de namiddag op de thuisbasis van de club aan de De Geerenweg. De Rabobank is al vele jaren hoofdsponsor van de Baarnse hockeyvereniging. Een jaar geleden werd de betrokkenheid uitgebreid met het sponsoren van de opblaasbare hockeyhal, die in de wintermaanden wordt neergezet op het hockeyveld en zo het zaalhockey mogelijk maakt. De BMHV toonde zich zeer blij dat de Rabobank zich in deze onzekere tijden drie jaar aan de hockeyclub verbindt en kondigde aan dat er gestreefd wordt naar een grotere wederkerigheid. Zo worden er sponsordagen georganiseerd waarop clubleden kennis kunnen maken met de sponsoren.

Hans Veltmeijer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie