Rododendrons in het Cantonspark.
Rododendrons in het Cantonspark. Willy van Dijk-Doornenbal

Rondleiding en werkdag in Cantonspark

18 september 2020 om 09:57 Activiteiten

BAARN De Vrienden van het Cantonspark verzorgen zaterdag 19 september om 14.00 uur een rondleiding door het park. De rondleidingen worden gestart vanaf het werkgebouw tegenover de poort naar de rozen-/moestuin (vanaf de hoofdingang aan de Faas Eliaslaan het eerste pad rechts volgen). Dit is ook aangegeven met borden. De rondleiding duurt circa anderhalf uur en is gratis. Indien u aan deze rondleiding wilt deelnemen, registreert u zich dan per email bij Astrid Binnekamp (astrid.binnekamp@outlook.com) of bij secretariaat@cantonspark.nl. Bij aanmelding voor de publieksrondleiding ook het aantal personen vermelden waarvoor men de aanmelding doet. Houd tijdens de rondleiding de afstand van anderen. Voor meer informatie raadpleeg de website www.cantonspark.nl

VRIJWILLIGERSWERKDAG Zaterdag 19 september is ook de volgende vrijwilligerswerkdag in het Cantonspark, van 10.00 - 13.00 uur. koffiepauze rond 11.15 uur. Iedere eerste en derde zaterdag van de maand wordt in het park gewerkt onder leiding van Urja Niet-Graafland en Ruud de Meij, leden van de beheercommissie. Voor gereedschap, koffie en thee wordt gezorgd. Het is handig om zelf handschoenen mee te nemen. Nieuwe vrijwilligers wordt verzocht zich vooraf aan te melden bij het secretariaat, per mail: secretariaat@cantonspark.nl of telefonisch 035-5413356. Wilt u meer informatie of vragen ga dan naar www.cantonspark.nl.

DONATEURS Voor een bijdrage van minimaal € 18,50 per jaar bent u donateur van de Stichting Vrienden van het Cantonspark. U steunt hen daarmee om het Cantonspark als waardevolle tuin voor Baarn te behouden. Stort uw bijdrage op: RegioBank, rekeningnummer NL51RBRB0983574944, tnv Vrienden van het Cantonspark. Voor het aanmelden mailt u uw gegevens naar secretariaat@cantonspark.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie