tov
tov niet gebruiken

TOVJO-10-2 wint in A'foort

12 september 2020 om 11:48 Sport Deel je nieuws

Als journalist kom je veel op de sportvelden maar afgelopen zaterdag was een wedstrijd om van te smullen. TOVJO10-2 laat zien dat je als team, door samen te werken, de mensen langs de lijn laat juichen.

TOV gesponsort door AH mocht om 09.30uur aantreden tegen Hooglanderveen in Vathorst. Spelen bij Hooglanderveen is altijd lastig door de wind en zeker nu met een laag hangende zon. Keepers hadden grote moeite om de bal te zien en te pakken maar Teun en Sebastiaan deden het fantastisch. Dit seizoen drie nieuwe spelers in de selectie en dat zorgt voor meer wissels en meer plezier onderling en dat zie je terug binnen de lijnen.

Het overspel op middenveld, met Boaz, Mohamed en Tim, staat garant voor mooie combinaties en balbezit. Wisselend in de spits Isa en Deyan, zij maken van elke aanval een verrassing. Door de opkomende middenvelders scoorde Mohamed vier keer. Achterin houden Finn, Kasper de deur goed op slot maar kon Hooglanderveen toch vier keer scoren. Het ontbreken van Ayoub was zichtbaar maar het team was ijzersterk.

Tov begon goed maar door een klein gaatje in de verdediging kwamen de boys van Alber Heijn op achterstand. TOV herpakte zich en na goed overspel was de tussenstand na 10 minuten spelen weer 1-2. Deze voorsprong zou niet meer uit handen worden gegeven. Het spal was zo goed dat zelfs het publiek van de wedstrijd ervoor bleef kijken. 

Tegen het einde van de wedstrijd stond tov voor met 3-5 en kon Hooglanderveen nog aansluiting vinden door 4-5 te maken.. Spanning alom en de toeschouwers konden zich niet meer stil houden. Dat was nodig om de AH strijders te helpen want ze zaten er best doorheen.

Na het laatste fluitsignaal klonk er een oorverdovend gejuich door ouders en spelers. Wat een spel, plezier en enthousiasme onderling. De spelers van TOV deden hun naam eer aan.. tot ons vermaak...

TOVJO10-2
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie