De raadsfractie van VoorBaarn: Tino Schouten, Bram van Ommen en Peter Blokker (vlnr).
De raadsfractie van VoorBaarn: Tino Schouten, Bram van Ommen en Peter Blokker (vlnr). VoorBaarn

Bram van Ommen (VoorBaarn) vertrekt als raadslid

10 september 2020 om 12:00 Politiek

BAARN Bram van Ommen (VoorBaarn) neemt afscheid van de gemeenteraad van Baarn. Dit heeft de fractie aangekondigd in een persbericht. Bram van Ommen heeft de fractie en het bestuur van de lokale politieke partij VoorBaarn aangegeven dat hij per 23 september zijn zetel zal opgeven in de gemeenteraad van Baarn waar hij sinds april 2018 voor VoorBaarn deel van uit maakt.

Er is geen enkele sprake van onenigheid, maar de zeer drukke combinatie werk, raad en gezin noopt hem om een keuze te maken.Van Ommen heeft in totaal zes jaar in de gemeenteraad gezeten, waarvan de laatste tweeënhalf jaar namens VoorBaarn. De fractie en het bestuur van VoorBaarn vinden het bijzonder jammer dat Bram hen gaat verlaten, maar respecteren uiteraard zijn keuze. 

Van Ommen was in 2017 een van de oprichters van VoorBaarn en hield zich in de raad vooral bezig met de dossiers ruimtelijke ordening en duurzaamheid. Zijn enorme dossierkennis kwam altijd goed van pas bij de diverse raadstukken die voorbijkwamen en niet te vergeten zijn onderkoelde humor konden een ingewikkeld vraagstuk soms een onverwachte draai geven. 

,,Gelukkig heeft hij aangegeven dat hij ten alle tijden bereid is om desgewenst zijn kennis te blijven delen met de fractie.Wij zijn blij dat Michel van Grinsven de plaats van Bram zal innemen in de raadsfractie en Lies Visser-Eschauzier zal de functie van steunfractielid overnemen van Michel. Zij draaien al 2,5 jaar volledig mee in de fractie van VoorBaarn en wij hebben er alle vertrouwen in dat zij het gedachtegoed van de partij goed en positief zullen uitdragen. De aankomende periode zullen wij dus met een gewijzigd team vol enthousiasme het raadswerk voortzetten en de verschillende dossiers met een positieve, en soms kritische houding beoordelen zoals u dat van ons gewend bent. Wij wensen Bram veel succes met het ‘ontvlechten’ van de gemeentepolitiek en Michel en Lies veel succes met het uitvoeren van hun nieuwe taken”, aldus bestuur en fractie van VoorBaarn

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie