Afbeelding
Telefoonhouder in de auto

2 accessoires die ervoor zorgen dat je kinderen veilig op school aankomen

9 september 2020 om 06:50 Partnercontent

Na een aantal weken zomervakantie is het nieuwe schooljaar toch echt aangebroken. Na een gek jaar, wat natuurlijk nog steeds gaande is, gaan de schooldeuren weer open. Het is voor iedereen weer even wennen, voor de kinderen, docenten én voor de ouders. Iets wat niet veranderd is, is de drukte rondom veel scholen. Auto’s, rondrennende kinderen, fietsers en wandelaars zijn overal te vinden. Het is soms nog een hele klus om je kinderen veilig en zonder kleerscheuren in de klas te krijgen. Gelukkig zijn er een aantal telefoon accessoires van Smartphonehoesjes.nl die je een handje kunnen helpen.

Telefoonhouder voor in de auto

Dat het gevaarlijk is om met je telefoon achter het stuur te zitten, weet iedereen. Toch gebeurt het nog erg regelmatig. Vaak gaat het om onschuldige dingen zoals een nieuw liedje opzetten, even snel de navigatie bekijken of een blik werpen op de appjes die binnenkomen. Toch kunnen deze seconden cruciaal zijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor je het weet rijd je tegen een andere auto aan of rijd je de berm in. Om deze ongelukken te voorkomen is een telefoonhouder voor in de auto een absolute must. Ook al rijd je vaak maar kleine stukjes, met je telefoon achter het stuur gaan zitten, is geen slim idee. Met een telefoonhouder voor in de auto kun je beide handen aan het stuur houden en je ogen op de weg richten. Je plaatst de telefoonhouder op het raam of in het ventilatierooster. Vervolgens klik je je telefoon in de houder en bepaal je de ideale kijkhoek. Klaar is kees! Zo breng je je kinderen veilig naar school en komen ze zonder kleerscheuren aan. Een telefoonhouder voor in de auto koop je hier!

Telefoonhouder voor op de fiets

Natuurlijk gaat niet iedereen met de auto naar school. Ook de fiets is een veel gebruikt vervoermiddel. Vaak fietsen de kinderen zelf ook mee op hun kleine fietsje of ze zitten achterop. Helaas wordt de smartphone ook vaak tijdens het fietsen gebruikt. Het lijkt heel onschuldig, maar niets is minder waar. Het is zelfs zo gevaarlijk dat je er sinds 2019 een boete voor kunt krijgen. Het is daarom ook van belang om op de fiets een telefoonhouder te hebben. Je hebt beter overzicht, fiets niet meer met maar één hand aan het stuur en je telefoon kan niet uit je handen glippen. Veel mensen hebben een iPhone 12 hoesje of case voor een andere soort smartphone, maar als je telefoon valt tijdens het fietsen, is de kans groot dat je telefoon alsnog kleine beschadigingen heeft. Natuurlijk is het nog steeds het allerbeste om je smartphone gewoon in je tas of broekzak te laten zitten. Dat is de veiligste manier om op je eindbestemming aan te komen.

Heb je al kinderen die wat ouder zijn en zelf al een smartphone hebben? Leer ze dan meteen aan dat smartphonegebruik in het verkeer erg gevaarlijk is. Er gebeuren erg veel ongelukken en je hebt minder alert op je omgeving. Kortom, reden genoeg om een telefoonhouder voor in de auto of op de fiets aan te schaffen. Of natuurlijk om je telefoon helemaal weg stoppen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie