De deelnemers zijn terecht trots op het eindbedrag.
De deelnemers zijn terecht trots op het eindbedrag. Dick Naafs

Actie Team Feelings succes

7 september 2020 om 08:30 Maatschappelijk

BAARN Een week geleden zou Team Feelings met 5 Baarnaars afreizen naar Crestet in de buurt van de Mont Ventoux in Frankrijk. Op vrijdag 4 september was het de bedoeling om deze berg vanuit Sault te bedwingen met 18 fietsers en 8 begeleiders. De tocht naar 1909 meter hoogte vanuit Sault, moest de finale worden van een inzamelingsactie voor het opzetten van het platform Teamuitbehandeld.nl.

Het liep allemaal anders. Op vrijdag 28 augustus kreeg de regio van de Mont Ventoux code oranje als gevolg van een toename van het aantal coronabesmettingen. Het team besloot niet af te reizen naar Zuid-Frankrijk.

Op diezelfde vrijdag is razendsnel geschakeld en heeft het team het reisdoel verplaatst naar Trafoi in Süd-Tirol, Italië aan de Stelviopas. Op vrijdag 4 september heeft team Feelings de klim Prato-Sulden gefietst. De route had een lengte van 17 kilometer over een deel van de Stelviopas waarin 1004 meter hoogteverschil werd overbrugd. Het hele team heeft de finish bereikt met een lach en een traan waarmee alsnog de inzamelingsactie voor Stichting Teamuitbehandeld.nl een prachtig emotioneel slot kreeg.

Initiatiefnemer en bestuurslid van Stichting Teamuitbehandeld.nl, Wout Middelman, was één van de fietsers die de top in Sulden heeft bereikt. Na de finish kreeg Wout van Team Feelings een cheque overhandigd met het fantastische bedrag van € 10.545,32.

Teamuitbehandeld.nl is een platform voor mensen en hun mantelzorgers/geliefden waarvoor genezing niet meer mogelijk is. Zij kunnen daar terecht met de vele vragen die er zijn als je in zo’n situatie terecht komt. Met het bedrag op de cheque en de vele rechtstreekse donaties gaat Stichting Teamuitbehandeld.nl het platform in 2020 realiseren.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie