Georges Lotze was in 2018 finalist van het tv-programma The Voice Senior.
Georges Lotze was in 2018 finalist van het tv-programma The Voice Senior. Peter Bruckner

The Neil Diamond Project

5 september 2020 om 08:46 Podiumkunsten

Finalist Voice Senior in Theater de Speeldoos

BAARN Georges Lotze was in 2018 finalist van het tv-programma The Voice Senior. Hij won weliswaar niet, maar overrompelde alles en iedereen met zijn schitterende vertolkingen van het Neil Diamond-repertoire. Publiek en jury waren unaniem lovend en enthousiast.


Het was de opmaat tot de theatertournee The Neil Diamond Project, die in zijn thuisstad Purmerend van start ging. Ook daar luisterde een uitverkochte zaal ademloos hoe Lotze met onvergetelijke songs als I Am… I Said, I’m A Believer, Beautiful Noise en Sweet Caroline heel dicht bij de Amerikaanse grootmeester komt. Het Purmerends Nieuwsblad schreef: “Als je je ogen dicht doet denk je werkelijk dat de one and only Neil Diamond op het podium staat. (…) Na de theatertour zal zijn naam definitief gevestigd zijn. Dáár zijn alle bezoekers van het concert (…) dik van overtuigd.” De conclusie kan alleen maar zijn: ben je fan van Neil Diamond, dan zorg je dat je op vrijdag 18 september bij Lotze in de zaal zit.

The Neil Diamond Project is op vrijdag 18 september om 19.00 & 21.30 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten à € 27,50 zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Conform het coronaprotocol dienen kaarten van tevoren aangeschaft te zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie