Hoofdingang van Nijhof Baarn.
Hoofdingang van Nijhof Baarn. Caspar Huurdeman

La Place Baarn opent vandaag opnieuw de deuren

1 september 2020 om 11:18 Zakelijk

BAARN La Place opent vandaag opnieuw de deuren van haar restaurant in Baarn in woonwarenhuis Nijhof. La Place Baarn heropent met een gloednieuw zomer- en koffiemenu met nóg meer keuze.

Nadat verschillende andere locaties in de afgelopen weken weer hun deuren konden openen, is La Place blij dat zij haar gasten óók in La Place Baarn weer kan verwelkomen. Deze zomer heeft La Place allerlei maaltijden en producten aan haar aanbod toegevoegd om gasten nog meer keuze te bieden. Zo is er een volledig vernieuwd sandwichassortiment, waarbij ook de La Place klassiekers in een nieuw jasje zijn gestoken. 

Bovendien wordt er vanaf nu ook La Place Take Away aangeboden bij La Place Baarn, zodat bezoekers gerechten of drankjes kunnen meenemen en onderweg of thuis kunnen nuttigen. 

Om verspreiding met het coronavirus te voorkomen, gelden bij La Place verschillende maatregelen. Bezoekers en medewerkers dienen minstens anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Alle medewerkers dragen handschoenen. Daarnaast wordt aan gasten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen. Ook kunnen zij niet alleen binnen, maar ook op het terras hun maaltijd consumeren, terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderhoek. Verder kunnen de gasten van La Place gewoon gebruikmaken van de toiletten en is het La Place Extra Loyalty-programma weer actief.

Sinds 1987 is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals enkel met verse grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast 70 vestigingen in Nederland ook locaties in de Verenigde Staten, Canada, Bali, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding B.V.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie