Speelplein en standhouders op de Kinderbeurs in oktober 2019.
Speelplein en standhouders op de Kinderbeurs in oktober 2019. Speel-O-Theek Baarn

Speel-O-Theek zoekt nieuwe medewerkers

30 augustus 2020 om 11:28 Maatschappelijk

BAARN De Speel-O-Theek Baarn is op zoek naar nieuwe medewerkers. Op de eerste plaats is er behoefte aan vrijwilligers die een keer in de week of veertien dagen op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur bereid zijn de uitleen van speelgoed te begeleiden. Ook de uitleengroep op de zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kan wel wat versterking gebruiken. Natuurlijk worden de nieuwe vrijwilligers de eerste tijd begeleid en ingewerkt door ervaren medewerkers.

Ook is er momenteel een vacature voor een bestuursfunctie. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op via info@speelotheekbaarn.nl of laat u informeren op www.speelotheekbaarn.nl. Daar vindt u ook telefoonnummers om contact op te nemen.

De Speel-O-Theek is gevestigd in de kelder van de bibliotheek in Baarn. Momenteel hanteert de Speel-O-Theek een vakantierooster en is de opening eens per week op de zaterdagochtend vanaf 10.00 uur. Ook in september is de Speel-O-Theek alleen op zaterdag open, maar hopelijk kan dat vanaf oktober ook weer op de woensdagmiddag.

Vanwege de strenge Corona-maatregelen kan de Speel-O-Theek dit jaar niet de kinderbeurs/speelgoedbeurs organiseren. Normaal vindt die altijd in de maand november plaats,

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie