Afbeelding
RMN

RMN vernieuwt app

29 augustus 2020 om 10:28 Natuur en milieu

BAARN De handige app van Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) is sinds deze week vernieuwd. Deze versie is nog eenvoudiger, overzichtelijker en sneller. Er zijn nieuwe diensten toegevoegd om afval scheiden nog makkelijker te maken. Zo kunnen inwoners snel vinden wanneer RMN de containers leegt en is het nog makkelijker en beter op te zoeken waar welk soort afval hoort.

Alle iOS (Apple) apparaten nemen de update automatisch over. Updaten kan ook in de appstore. Bent u gebruiker van een Android apparaat, dan kunt u, indien dit niet automatisch gebeurt, de app handmatig updaten. Zo maakt u gebruik van de nieuwste versie. Wanneer de app een update heeft gehad moet u uw adres eenmalig opnieuw instellen. De instellingen voor het opslaan van uw postcode en huisnummer zijn opnieuw geprogrammeerd zodat deze opgeslagen blijven.

Wanneer u het ontvangen van notificaties instelt, dan kan RMN u snel informeren over allerlei onderwerpenrondom het ophalen van uw afval. Denk hierbij aan een reminder wanneer de container(s) aan de weg moet staan,wijzigingen van ophaaldagen of berichtgeving over bijzonderheden door bijvoorbeeld het coronavirus. Het is dan ook raadzaam om het ontvangen van pushberichten aan te zetten, zodat RMN u snel kan informeren.

De nieuwe versie van de app is op allerlei vlakken vernieuwd en extra beveiligd. Deze versie maakt gebruik van de nieuwste technieken en verschillende schermgroottes. Verder is in de app een aantal algemene verbeteringen doorgevoerd zoals meer overzichtelijke pagina’s voor inzameldagen, de maandkalender, en de afvalwegwijzer (wathoort waar). In deze nieuwe versie vind u bovendien een handig overzicht van alle openbare boven- en ondergrondse verzamelcontainers voor onder andere glas, textiel en papier.Op dit moment gebruiken al ruim 23.000 huishoudens onze handige app. Maakt u nog geen gebruik van onze app? Installeer deze dan nu op uw smartphone of tablet. U vindt de app in de App Store (iOS) en in Google Play(Android) door te zoeken op RMN-app.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie