In september gaat de Volksuniversiteit Baarn weer van start met haar talencursussen.
In september gaat de Volksuniversiteit Baarn weer van start met haar talencursussen.

Start talencursussen Volksuniversiteit Baarn

28 augustus 2020 om 06:35 Activiteiten

BAARN In september gaat de Volksuniversiteit Baarn weer van start met haar talencursussen.

De vakantie is nog maar net achter de rug, de scholen gaan weer beginnen en ook Volksuniversiteit Baarn opent na maanden weer haar deuren voor diverse cursussen en workshops.
Alle abonnees van de Baarnsche Courant hebben inmiddels de flyer met het najaarsprogramma 2020 ontvangen en de inschrijvingen komen gelukkig alweer binnen. Voor degene die deze flyer met het najaarsprogramma niet hebben ontvangen kunnen het volledige programma vinden op onze website www.volksuniversiteitbaarn.nl

Voor sommige activiteiten zal er mogelijk uitgeweken moeten worden naar andere en grotere leslocaties om de 1,5 m maatregel te kunnen handhaven.
Het komende najaar gaat er naast de cursussen Engels, Italiaans, Portugees en Spaans de geheel nieuwe cursus Grieks voor beginners van start.

Op dinsdag 22 september start de opfriscursus Engels. Deze cursus is niet alleen handig tijdens vakanties, maar ook voor zakelijke doeleinden, studies en stages is deze cursus Engels van onschatbare waarde. Docent is Annemieke Quax.

Op maandag 28 september starten de cursussen Italiaans voor beginners en Italiaans voor gevorderden. De cursisten leren naast het Italiaans spreken en luisteren, lezen en schrijven ook meer over de Italiaanse cultuur. Docent is Elisabetta Cardone.

Op dinsdag 29 september starten de cursussen Portugees voor beginners en Portugees voor gevorderden.bIn deze cursussen is het Portugees van Portugal het uitgangspunt. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de verschillen tussen Europees en Braziliaans Portugees. Docent is Rose Ferreira.

Op dinsdag 29 september starten ook de cursussen Spaans voor beginners en Spaans voor gevorderden. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die graag Spaans willen leren. Men leert communiceren in het Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Docent is Maria Prat Luengo.
Op woensdag 30 september start de geheel nieuwe cursus Grieks voor beginners.
Allereerst leren de cursisten het Griekse alfabet en oefent men met het schrijven en het uitspreken van de letters. Men begint met het opbouwen van een basis woordenschat en met het maken van eenvoudige basiszinnen. Docent is Efi Koutsioumpa.

Op maandag 5 oktober start de cursus Conversational Engels.
Dit is een leuke, levendige en interactieve cursus voor hen die hun gespreksvaardigheden willen verbeteren, zich zelfverzekerder willen voelen door Engels te spreken, zowel voor zakelijke als informele gelegenheden. Docent is Louisa van de Griendt-Savva.

Kijk voor meer informatie over bovenstaande talen cursussen op: www.volksuniversiteitbaarn onder de categorie Talen. Inschrijven voor deze talen cursussen is mogelijk via www.volksuniversiteitbaarn.nl of telefonisch op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur via 035-5416033. Volksuniversiteit Baarn is gevestigd in Theater De Speeldoos, Rembrandtlaan 35 te Baarn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie