Zaterdag 5 september wordt een buitenbios ingericht in de Pekingtuin.
Zaterdag 5 september wordt een buitenbios ingericht in de Pekingtuin. Boudewijn van den Berg

Gratis walk-in bioscoop in Pekingtuin

26 juli 2020 om 08:14 Activiteiten

BAARN Kleedjes, picknickmanden en stoeltjes verzamelen. Nazomers genieten kan weer. Weliswaar niet op massale festivals of evenementen maar in de Baarnse openluchtbioscoop. Het Cultureel Festival Baarn organiseert samen met Theater de Speeldoos op zaterdag 5 september maar liefst drie voorstellingen in een gratis buitenbios in de Pekingtuin. Let op: reserveren is verplicht.

Lekker films kijken in de buitenlucht. Een leuk uitje voor het hele gezin met drie films om 14.00 uur, 17.00 uur en 20.30 uur. De films draaien op een led scherm van meer dan 5 meter breed. Het scherm staat in de muziekkoepel, zodat iedereen vanaf het grasveld perfect zich heeft. Titels nog een verrassing De filmtitels worden half augustus bekend gemaakt op de website van Cultureel Festival Baarn. De films om 14.00 en 17.00 uur zijn voor het hele gezin. De film van 20.30 uur is een muzikale avondfilm. Wie weet gaan de voetjes van het gras. Gratis entree, reserveren verplicht Net als alle andere activiteiten van Stichting Cultureel Festival Baarn is ook de openluchtbioscoop gratis toegankelijk. Dit kan dankzij de samenwerking met Theater de Speeldoos Baarn en de ondersteuning van sponsors en vrienden van het festival. Een plek reserveren is wel verplicht. Reserveren kan vanaf augustus via de website www.cultureelfestival.nl  Corona-regels Reserveren is verplicht vanwege de veiligheid. Daarnaast gelden de volgende regels:

Bij de entree vindt triage plaats. Bezoekers krijgen een vak van 2 bij 2 meter toegewezen en moeten binnen hun vak blijven. In het vak mogen maximaal 4 personen uit hetzelfde gezin of het gezamenlijk huishouden. Of maximaal 2 personen mits zij een afstand van 1,5 meter in acht nemen. Reserveer op www.cultureelfestival.nl

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie