Initiatiefnemer Twan van Gerven
Initiatiefnemer Twan van Gerven Gaston Lamaitre

culTumult Baarn brengt artiesten en publiek eindelijk weer samen in Theater de Speeldoos!

29 juni 2020 om 15:42 Podiumkunsten Deel je nieuws

Onder de noemer culTumult Baarn wil initiatiefnemer en gitarist Twan van Gerven een start maken het culturele leven na een windstille periode weer op te schudden. Het enthousiasme onder Baarnse podiumkunstenaars om weer op het podium te staan bleek groot en zo ontstond een unieke groep artiesten die nog niet eerder in deze samenstelling het podium deelde.

Op woensdag 15 juli zal deze bijzondere multidisciplinaire theatervoorstelling gegeven worden in Theater de Speeldoos. Naast Van Gerven zelf zullen Marit van der Lei, Rasarani Keilman, Marre de Graaff, Stormvogel, Peter Lieberom en, als enige niet-Baarnaar, drummer Arno van Nieuwenhuize ten tonele verschijnen. De muzikanten, die in verschillende takken van de moderne jazz hun sporen verdiend hebben, gebruiken hun muzikale achtergronden om een afwisselend repertoire ten gehore te brengen. Gecompleteerd met expressieve dans wordt deze avond een lust voor oor én oog!

Een voorstelling vol energie en virtuositeit, dans, zang en weidse muzieklandschappen, omkleed met een vleugje humor en activisme, maar vooral… een avond waarbij zowel artiesten als publiek het hart eindelijk weer op kunnen halen in het theater! De aftrap voor een hernieuwd, rijk Baarns cultureel leven, want Baarn heeft op dat gebied heel veel te bieden.

Om deze avond mogelijk te maken, is een aantal ‘V.I.P.-kaarten’ beschikbaar gesteld voor de Baarnse middenstand. Tijdens de voorstelling zal tijd ingeruimd worden om de kopers van deze kaarten op speelse wijze in het zonnetje te zetten door middel van op maat gemaakte jingles, shout-outs of poëzie. Zodoende krijgt de avond een nog Baarnser karakter met herkenning voor iedereen.

culTumult Baarn:

Rasarani Keilman (dans) – Balletschool Marut Jorquera, Rani Art

Marit van der Lei (zang) – Marit van der Lei Nextet, Kika Sprangers

Twan van Gerven (gitaar) – Dutch X-ing, BEEF!, Ziad Rahbani

Marre de Graaff (bas) – Marit van der Lei Nextet, Dutch X-ing

Arno van Nieuwenhuize (drums) – Metropole Orkest, Steve Vai, Ziad Rahbani

Stormvogel (piano, synthesizers) – Festival de Muzen, Tommy Smith, Lucas van Merwijk

Peter Lieberom (saxofoon) – Metropole Orkest, Candy Dulfer

 

culTumult Baarn is op woensdag 15 juli om 20u00 te zien in Theater de Speeldoos.

Kaarten à €15,- via www.homemaderecords.nl, i.v.m. de 1,5m regel enkel per tweetallen verkocht. 

Heeft uw bedrijf interesse in V.I.P.-kaarten, stuur dan een mail naar info@homemaderecords.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie