Afbeelding
Getty Images

Bijna alle leerlingen Baarnsch Lyceum geslaagd

29 juni 2020 om 10:34 Onderwijs

BAARN Alle 87 havo-eindexamenleerlingen van Het Baarnsch Lyceum zijn dit jaar geslaagd. Ook de vwo'ers scoorden goed: 99 procent van die leerlingen kan deze week een diploma in ontvangst nemen. Mevrouw Dirks, afdelingsleider havo bovenbouw, is ontzettend trots op het resultaat. Het is een speciale uitslag in haar laatste schooljaar als afdelingsleider. 

Vanwege het coronavirus werd het een bijzonder eindexamenjaar voor de scholieren. De centraal examens werden afgelast, waardoor de schoolexamens de leidraad werden voor het behalen van een diploma. 

EXTRA HERKANSING ,,Onze leerlingen mogen meer dan trots zijn op hun diploma, dat gebaseerd is op toetsen die op niveau zijn afgenomen. Leerlingen hebben slechts één extra herkansing gekregen, terwijl zeker op havo-niveau het schoolexamen gemiddeld iets lager uitvalt dan het centraal examen", schrijft de school in een persbericht.

UITREIKING De diplomering voor havo en vwo vindt plaats op woensdag 1 en donderdag 2 juli. De uitreiking zal in aangepaste vorm en volgens de richtlijnen van het RIVM worden gehouden, aldus de school.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie