De leden van BC Inside '82 trainen in de buitenlucht.
De leden van BC Inside '82 trainen in de buitenlucht. Tjarda Hatzmann

AirBadminton bij BC Inside ´82

28 juni 2020 om 09:40 Overig

BAARN De coronacrisis dwingt verenigingen om creatieve oplossingen te bedenken. Zo ook badmintonvereniging BC Inside ’82. Omdat binnen badmintonnen lange tijd niet mogelijk was, zijn zij op zoek gegaan naar een alternatief. Dat hebben zij gevonden in AirBadminton; een officiële nieuwe sport, met de ambitie om over tien jaar olympisch te zijn. Met aangepaste banen, eigen spelregels en natuurlijk een speciale shuttle om de sport mee te beoefenen is AirBadminton een prima aanvulling.

Hoewel het wennen was voor de meeste jeugdleden; de regels zijn immers net iets anders dan bij gewoon badminton en ook het spelen met de speciale shuttle is niet altijd makkelijk als het erg hard waait, heeft iedereen veel lol gehad tijdens de buitentrainingen. Ook de senioren hebben afgelopen vrijdagen kennis gemaakt met Airbadminton. En hoewel de wind het spelen af en toe uitdagend maakte, hebben ook de senioren veel plezier gehad afgelopen weken.

Afgelopen vrijdag werd het buitenseizoen afgesloten met waterspelletjes voor de jongste jeugd, veel ijsjes en een Airbadmintontoernooi voor de oudste jeugd.

Kijk voor meer informatie op www.bcinside82.nl.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie