Gerard Ekdom met de Gouden Papegaai.
Gerard Ekdom met de Gouden Papegaai. Radio 10

Tweede plaats Kevin van den Berg bij verkiezing 'Gouden Papegaai'

15 juni 2020 om 09:23 Mensen

BAARN Baarnaar Kevin van den Berg is tweede geworden bij het ‘Ekdom in de Morgen Imitatoernooi’. Ekdom in de morgen is het programma op Radio 10 van de Soester discjockey Gerard Ekdom. Van den Berg, die Marc-Marie Huijbregts imiteert, is opgegeven door Manon Blaauw waarmee hij een theaterduo vormt. ,,Ik moest een tekstje inspreken en afgelopen dinsdag werd ik gebeld of ik in de uitzending wilde. Dat is woensdagochtend gebeurd", blikt Van den Berg terug. Vanochtend werd de uitslag bekend gemaakt. Van den Berg moest alleen 'Britt Dekker' voor laten gaan.

De genomineerden zijn negen luisteraars die zo goed een bekende Nederlander na kunnen doen dat je het verschil niet hoort. Twee weken lang konden luisteraars zichzelf of iemand anders opgeven. De aanmeldingen stroomden binnen, maar alleen deze negen kandidaten hebben een plekje veroverd in het toernooi. Zij maken kans op de ‘Gouden Papegaai’ en de titel ‘beste imitator van Nederland’.

Dit is de shortlist: Koningin Maxima - Hance Marchal uit Amsterdam; Britt Dekker - Demi van Dijk uit Hilversum; Jan Smit - Nick Stricker uit Hoorn; Valerio Zeno - Thieme Kommeren uit Weesp; André van Duin - Bart Juwett uit Zwanenburg; Martien Meiland - Vincent de Vries uit Amsterdam-Noord; Marc-Marie Huijbregts - Kevin van den Berg uit Baarn; Bob de Rooij - Matthijs van Wageningen uit Bodegraven; Peter R. de Vries - Dennis van Dijkhuizen uit Enschede.

Op www.baarnschecourant.nl zijn de fragmenten terug te luisteren.

Kevin van den Berg.
Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie